Θα μπορούσε να έχει και ενδιαφέρον ...θα μπορούσε να έχει και ενδιαφέρον………μιλάω φυσικά για την επίσκεψη της κυρά Αγγελικής .ήρθε , δεν είδε ,δεν άκουσε ,δεν ασχολήθηκε .
μας έδειξε ότι προτιμάει ένα συγκεκριμένο ταγιέρ ……αυτό το πρασινάκι για να μας θυμίζει την πράσινη ανάπτυξη για την οποία μας είχαν πρήξει προ διετίας …………..ήταν τότε στη μόδα βλέπετε και σε κάθε πρόταση έπρεπε να περιέχεται και η φράση πράσινη ανάπτυξη…………ακόμη ούτε την είδαμε ούτε καν την μυρίσαμε………..

τα χαμόγελα αν και ψεύτικα ….περίσσευαν ……όπως άλλωστε και κάποιες δηλώσεις μετά, ότι όλα πάνε ή θα μπορούσαν να πάνε καλά .
εμείς πάλι  ως λαός είμαστε φιλόξενος και το δείχνουμε ακόμη και σε αυτούς που  ίσως και να μας μισούν, αυτοί έτσι ήρθαν χωρίς ούτε ένα μικρό δωράκι……..μόνο υποθετικές υποσχέσεις…..αφού φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ,δανειζόμενοι για να καταναλώνουμε τα δικά τους προϊόντα……..
επίσης δεν ξέρω αν και αυτή η επίσκεψη είναι μέρος κάποιου σχεδίου ή κάποιας συνομωσίας ή κάποιας εικασίας  ή κάτι άλλο …………αυτό που ξέρω σίγουρα……. είναι ότι η κατάσταση στην χώρα μας καλυτερεύει με άλλο τροπή και ας το αντιληφτούν επιτέλους και οι «άρχοντες του τόπου» ότι είναι εκεί που είναι για να προστατεύουν το λαό και να νοιάζονται πραγματικά για αυτόν………διότι ο λαός που είναι άνεργος, που είναι σε εξαθλίωση, που δεν βιώνει την δικαιοσύνη, που δεν βλέπει «μέλλον», δεν θα έχει για πολύ καιρό ακόμη υπομονή………..
Share on Google Plus

About ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΓΝΩΣΗ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου